onsdag 13. oktober 2010

Tante reisende Mac

"Urbrølet"
 Det er meg og Ari Behn.

"The old man and the sea" 
Han opptrer igjen. Den underlige gråsprengte en. Denne gang på den ytteste nøgne ø.
Han gjorde nok intet menneske med - men badet uforskammet lengre enn sin datter i den iskalde sjø.
Fritt fra "Terje Vigen".

"Wade in the water"
Det flyter blad på sjøen nå. Sjøen er brun. Lårene er hvite. 
Men hovedpoenget er at sjøen framstiller magen min som lang og nesten litt muskuløs. Mye kulere enn fotoshop. Hurra! 

"Come away with me"
Høstferien var en ferie i farta. Jeg skulle hatt med badebilde fra Danmark - men vi badet bare inne. 
Jeg skulle hatt med badebilde fra Solostranda. Men da jeg og dattera skulle kjøre hjem etter "sound of music" og hotell, - høljet det ned. Og jeg vurderte det som direkte uansvarlig å dra med seg liten jente med speilrefleks ned på stormutsatt strand. (og så var det beine kaldt og surt)...
Jeg skulle også hatt med badebilde fra Pollen i Arendal. Men formiddagene var travle og teateret var ferdig nærmere ti. Og jeg vet ikke hvilket forhold dere har til Pollen i Arendal  - men det synes ikke som den naturlige plassen å tasse rundt i Kari Traas ullundertøy en lørdag kveld.
Så det ble bare bilder fra gode gamle øya vår.
Og Vassøy. Utenfor Stavanger. Det var storm, regn og jeg badet alene i høye bølger kl 09.00 søndag morgen. Med ullsokker, pannebånd og ullundertøy. Det var også alt jeg hadde på meg da jeg sprang opp og ned til sjøen forbi søndagsdøsige små hvite hus.


Ellers: Velkommen til vår første følger: Elin Kjellevik. 
Hurra for deg! Du vinner en gullbillett til joggetur med påfølgende bad!

5 kommentarer:

 1. Fantastisk morsomt skrevet, jeg holder fremdeles på å fullføre "Terje Vigen" i hodet...

  Må si at dette er bra badet!!! og ikke minst bra hvor mange ganger du har tenkt til å bade! Jeg følte liksom jeg hadde gjort mitt da jeg steg opp av "Akerselva du gamle du grå..." (for å fortsette dine siteringstradisjoner). Men jeg skjønner at jeg skulle jobbet mer med å finne nye locations. Hovden badeland... teller det? Var der i to timer og svømte utendørs og lot meg "koke" over boblene i lang tid... skjønner jeg faller igjennom...

  Velkommen inn i vår våte, kalde og gale verden Elin. Bli med!

  SvarSlett
 2. Du badet altså ute i badelandet. Det teller jo absolutt.
  Jeg har nettopp sett Julie og Julia - og kjenner nå at jeg drømmer om at vi plutselig blir verdenskjente og resten av livet bare kan leve av å legge ut et badebilde i ny og ne. (Resten av tiden brukes til å holde foredrag om bading og sånt, da...)

  SvarSlett
 3. Du badet altså ute i badelandet. Det teller jo absolutt.
  Jeg har nettopp sett Julie og Julia - og kjenner nå at jeg drømmer om at vi plutselig blir verdenskjente og resten av livet bare kan leve av å legge ut et badebilde i ny og ne. (Resten av tiden brukes til å holde foredrag om bading og sånt, da...)

  SvarSlett
 4. jeg er fra meg av beundring. Bader nesten ikke om sommeren en gang, jeg. Det KAN ha noe å gjøre med at jeg ikke tar meg særlig godt ut i bikini, enda mindre i badedrakt, men også noe med svært lav toleransegrense for kaldt vann. Hyll hyll til dere!

  SvarSlett