onsdag 3. november 2010

Hallo-hvin


Neida. Denne gangen hadde vi verken med oss vin eller kamera på stranden. Men etter en lengre sykdomsperiode for begge stupedamene, kastet vi oss atter uti vannet. (Og håper vi ikke blir syke. For det ER litt flaut å ringe til jobben og si en ligger utslått med influensa, når alle vet at en badet kvelden før...)
Med badeturen mente vi at vi bidro med vårt til Halloween.
Bidrag 1, innen kategorien "skrekk": Vi badet i sjøen på en forlatt strand lenge etter mørkets frambrudd. Karen, som tror alt går bra så lenge en bader i ull-lue, ullBH, ulltruse og ullsokker, mistet den ene sokken under badet. Da hun ofte lar sitt liv styres av dårlig samvittighet, og nå tenkte på de snille gamle damene som hadde strikket nettopp denne sokken, bestemte hun seg for å gå ut igjen i det mørke vannet for å lete etter den. Det flyter mye rart rundt i vannet på Sørlandet, og hun kom borti mye  - fant ikke sokken, men pådro seg et aldri så lite post traumatisk stress syndrom.
Bidrag 2, innen kategorien "utkledning": Neida, vi kledde oss ikke ut. Men var for kalde til å bry seg om skifteetikette. Og det var mye rumper og pupper i fritt fall denne dagen.

Framover satser vi nå på bad på dagtid. Alle er hjertelig velkommen til å være med! Sjøen er stor nok for alle!

1 kommentar:

  1. Bra bilde! Det var nok enda mer skummelt hvis det hadde vært bilde av oss. Så mørket er bra til noe... men foretrekker å bade i lyset og gleder meg til neste bad:-)

    SvarSlett