søndag 16. januar 2011

Nytt år og nye bademuligheter


Endelig var badeåret 2011 i gang for Bombehoppere! 

I dag var det med noen sporty prøvebadere fra Tønsberg! De ble brifet i "Isbaderteori og påkledningspraksis". Så var det rask gange til Kragevika, med ivrig diskusjon om det var dumt at vi ikke hadde med øks. Men bekymringer var helt overflødig, for havet lå åpent og innbydende...

... og damene fra Tønsberg kastet seg ut i kulden uten å nøle, hyperventilere eller det minste lille hyl. Etterpå var kommentaren "...dette var bedre enn å bade på sommeren!" (Les det en gang til; alle dere som fremdeles ikke har svømt med is mellom tærne...)

Og nå venter vi bare på gjesteinnlegg fra Ringshaugstranda...

6 kommentarer:

 1. Ja det såg VIRKELIG fristende ut!
  (NB: dette var ironi. Antar eg må presisere dette siden dere antakelig ville skrevet samme setning - uten snev av ironi...)
  Men eg er imponert! Ikkje eit pittelite hyl??

  SvarSlett
 2. Dette er så BRA! Kjempegodt jobba. Jeg fikk jo svømmebriller til jul, så snart er jeg tilbake!

  SvarSlett
 3. Ingrid; Takk for presiseringen av ironien! Den trengs... Og ja, det var kanskje et lite hyl... men bare av fryd;-)

  Og Karen, frem med svømmebrillene! Men bare rundt halsen før april... På hodet må man ha lue! Og nå har jeg lært at det er perfekt at den er av kaninskinn! Og jeg har også lært at noen bader med hanskekledde hendene over vann, for ikke å bli for nedkjølt. Hm... til slutt er det like mye over vann som under.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med starten på badeåret 2011! :-D

  Det ser forresten så utrolig kaldt ut. Brrr.

  SvarSlett
 5. Hvordan går det med de modige badere?

  SvarSlett
 6. Og da jeg fikk en award, og skulle gi award videre til 10 blogger, så måtte jeg bare gi en award til denne bloggen. :)

  SvarSlett